食物アレルギー物質の表示について

ホームへ戻る

 

当ホテルでは、お客様への飲食物の提供にあたり、食物アレルギーに関し、以下の対応を行っておりますので、ご了承のうえでお召し上がりくださいますようお願い致します。

 

  • (1)当ホテルでは、食物アレルギー物質の表示は行っておりません。

     

  • (2)当ホテルでは、一つの厨房内で全ての調理を行っているため、加工・調理・提供の過程において、食物アレルギー物質が混入する可能性がございます。

     

  • (3)当ホテルでは、低アレルゲンメニューとして、レトルトのカレー食品をご用意しておりますので、ご希望のお客様は、当ホテルのスタッフにお申し出ください。 なお、低アレルゲンメニューには、特定原材料とされる卵・小麦・えび・かに・そば・落花生・乳の7品目は使用しておりませんが、それ以外のアレルギー物質については除去していないため、食物アレルギーが発症しないことを完全に保証することは致しかねます。

     

  • (4)食物アレルギーをお持ちのお客様につきましては、お客様ご自身でご準備された料理等を当ホテルのレストラン内でお召し上がりいただけます。 ご希望のお客様は、当ホテルのスタッフにお申し出ください。

     

 

Regarding the Display of Allergic Substances in Food

 

In preparing and serving food and drink for our guests, Route Inn Hotels has adopted the following policy with regards to common allergies around food. Your understanding is appreciated.

 

 

  • (1)Food allergy substances are not displayed.

     

  • (2)All food is prepared in one kitchen and it is possible that during the processing, cooking or provision that allergic substances may be introduced.

     

  • (3)A low-allergen retort curry can be prepared upon request. Please notify the hotel staff if you wish to order. The low-allergen menu has removed 7 known allergy producing ingredients such as eggs, wheat, shrimp, crab, buckwheat, peanuts and milk, but has not removed any other ingredients that may be known to cause allergies.

     

  • (4)Guests with food allergies are permitted to bring their own food into the restaurant. Kindly inform the hotel staff.

     

  •  

    关于产生食物过敏的原料的表示

     

    本酒店,在给客人提供饮食的同时,对于食物过敏,将采取以下对策。请在理解的同时进行用餐。

     

     

  • (1)本酒店,不标注食物过敏的原料。

     

  • (2)由于本酒店的料理都是在同一间厨房进行烹饪,所以在加工、烹饪、上菜的过程中,有很大可能性会混入导致食物过敏的原料。

     

  • (3)本酒店会提供低过敏原的咖喱,如果有需要的客人,请告知酒店员工。 另外,低过敏原食物中,不含有特定原材料的鸡蛋・小麦・虾・蟹・荞麦・花生・奶类等7种食材,但是,除此之外的过敏原料并没有排除在外,所以不能保证完全不引发食物过敏的症状。

     

  • (4)有食物过敏的客人,自己准备的食物可以在酒店内的餐厅进行食用。 如有需要的客人,请咨询酒店员工。